Marc Gielen draagt Topcold over aan marktleider Tefcold

Topcold is met succes gegroeid tot waar het nu is.  Met de overdracht aan Tefcold kunnen we de volgende fases in onze groeistrategie aanvatten.  De klanten zullen toegang hebben tot de grootste voorraad in Europa voor plug-in koelapparatuur, inclusief een aantal nieuwe producten.  Zelf brengen we heel wat vakkennis en ervaring in, waarmee we onze partners in de Tefcold-groep kunnen versterken. Oprichter Marc Gielen en de rest van het management blijven aan boord onder de nieuwe eigenaars.

Tefcold heeft zijn hoofdkantoor in Viborg, Denemarken en telt 145 werknemers in 8 landen.  De aanvoer naar meer dan 5000 klanten gebeurt vanuit 5 magazijnen in Europa naar ongeveer 100 landen wereldwijd.  Met deze overname kan Tefcold klanten en leveranciers beter, sneller en competitiever van dienst zijn.  Voorzitter en meerderheidsaandeelhouder Torben L. Christenen en hun CEO Jesper Kirkeby Hansen zijn erg verheugd met de aanwinst van Topcold.   Samen gaan we een mooie vruchtbare toekomst tegemoet.

Vind uw koeloplossing

of ontdek het hele aanbod
Bekijk onze nieuwtjes: download onze catalogus!

Bekijk onze nieuwtjes: download onze catalogus!

Wil je graag een overzicht van ons volledig assortiment?  Neem dan zeker een kijkje in onze nieuwe catalogus!

Wil je liever de vorige versie van onze catalogus downloaden? Bekijk archief

download catalogus van 2022
top categorieën

Populair bij onze klanten

Bekijk onze winkel!

Bekijk onze winkel!

Maak een virtuele tour door onze nieuwe locatie van maar liefst 10.000 m² en bekijk onze showroom, magazijnen en kantoren.
Uiteraard ook altijd welkom om ons te bezoeken tijdens onze kantooruren.

ga naar virtuele tour
enkele van onze realisaties

Onze koeloplossingen in actie

Onze AMALIA is de geschikte zacht geventileerde koeltoog voor verschillende doeleinden zoals een bv. frituur of een slagerij.  Ook beschikbaar in bain-marie en met plaatkoeling.

Koeltogen
AMALIA ingebouwd
Koeltogen

Bekijk hier verschillende realisaties.

diverse koel en vriesmeubels
diverse koel en vriesmeubels

Onze wandkoeler CRONUS is ideaal voor verpakte etenswaren.  De ontdooiing gebeurt automatisch.  Met zijn strak design vult hij elke ruimte mooi op.  Verkrijgbaar gebogen of recht met of zonder deuren.

Wandkoelers
CRONUS
Wandkoelers
Jarenlange ervaring
over topcold

Jarenlange ervaring

Al jarenlang houdt TOPCOLD koel-en klimaattechniek zich intensief bezig met bedrijfskoeling in de ruimste zin van het woord.  Vanuit Sint-Truiden bieden wij u een uitgebreid assortiment van uitstekende kwaliteit.  
TOPCOLD  is niet alleen een betrouwbare, maar ook een snelle leverancier. Wij verwerken uw order nog dezelfde dag en leveren binnen de 5 werkdagen.

lees meer over ons

Merken

Wij werken enkel met de beste fabrikanten over heel de wereld om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen.

bekijk het hele aanbod
  • Mercatus
  • Fogal
  • Mafirol